nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: DeLaMar theater, Theo Maassen

Het DeLaMar theater opende 12,5 jaar geleden officieel haar deuren. Daarom houdt het theater op zaterdag 27 mei een verjaardagsfeestje. Het begint om 14:00 uur en toegang is gratis. Tijdens dit verjaardagsfeest zullen er in de foyers van het theater waardevolle garderobehangers verstopt zijn. De gelukkige vinders van deze hangers winnen een jaar lang gratis DeLaMar, met toegang tot het diverse aanbod aan voorstellingen. Twaalf garderobehangers geven recht op één jaar lang gratis theater en een dertiende staat gelijk aan een half jaar: bij elkaar dus 12,5 jaar.
Meer info:
www.delamar.nl

Theo Maassen is vanavond één van de gasten in het nieuwe seizoen van ‘Boerderij van Dorst’. NPO 3, 20.26 uur.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...