nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Philippe Geubels maakt derde seizoen Taboe

Philippe Geubels gaat een derde seizoen maken van Taboe. Hierin tast hij de grenzen van zijn humor af, terwijl de getuigen uit het programma letterlijk toekijken vanop de eerste rij. Voorafgaand aan de opnames gaat Geubels op korte vakantie met mensen die eenzelfde levensverhaal of situatie delen. Hiervoor zijn ze er zelfs in geslaagd om een leuke plek in Nederland te vinden.

Voor het nieuwe seizoen is Geubels op zoek naar verschillende soorten mensen: mensen die hun kind hebben afgestaan ter adoptie, donorkinderen, lensen die op jonge leeftijd wees zijn geworden, mensen die langdurig gepest zijn, mensen die aan posttraumatische stress lijden, weduwen of weduwnaars, vluchtelingen, slachtoffers van misbruik en mishandeling, doven en vrouwen in de menopauze.

Herken je je in een van deze categorieën en wil je meewerken aan het programma, kan je je opgeven via de site van VRT MAX.
www.vrtmax.be

De uitzenddatum van de nieuwe reeks is nog niet bekend.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...