nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Mike Boddé

In juli verschijnt het nieuwe boek van Mike Boddé, Poolreiziger – De ontdekking van mijn bipolaire stoornis.

“In 2010 verscheen Pil, waarin cabaretier Mike Boddé openhartig vertelde over de depressie die hem begin jaren negentig over­viel en hoe humor en de farmaceutische industrie hem uiteinde­lijk door deze gitzwarte periode heen hielpen.

Door schade en schande ontdekte Boddé echter dat het verhaal van zijn bestseller inmiddels achterhaald is. In dit nieuwe boek doet hij op een indringende manier verslag van de achtbaan waarin hij te­rechtkwam toen hij te horen kreeg dat alles in zijn hoofd net even anders blijkt te zitten.

Een eerlijk verhaal doorspekt met schaamte, woede en radeloosheid, maar zeker ook met humor.”

Poolreiziger wordt uitgebracht door Uitgeverij Nijgh en van Ditmar.
Poolreiziger

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...