nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Anthony Jeselnik komt naar Nederland

De Amerikaanse stand-up comedian Anthony Jeselnik komt op 21 september naar Theater Amsterdam in Amsterdam met zijn show ‘Bones and All’.

“Comedian en rasentertainer Anthony Jeselnik verheft het opbouwen van spanning en het uitdelen van totaal onverwachte komedische klappen tot een ambacht. Zijn unieke stijl leverde hem eerder meerdere Netflix-specials op en deelname aan ‘The Roast’ van onder andere Donald Trump en Charlie Sheen. Met zijn feilloze gevoel voor duistere humor en een weergaloze creativiteit weet hij zijn publiek een show lang te verrassen met pakkende oneliners en gepeperde grappen.”

Meer info via:
www.mojo.nl

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.