nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Jochem Myjer

In november verschijnt het nieuwe boek van Jochem Myjer, Het Grote boek van de Gorgels en Brutelaars. Illustraties zijn van Rick de Haas.

“Elke Gorgelsfan kent deze zinnen: ‘Nee, absoluut niet,’ zei papa. Dat boek heb ik goed verstopt. Ik weet hoe nieuwsgierig Melle is. Dat kan hij nooit vinden.’ […] Melle scheen met de zaklamp op de letters die op de voorkant stonden en las: Het Boek der Nederlandse Gorgels en Brutelaars. Dit dikke rode schrift is ooit begonnen door opa en daarna aangevuld door papa en Melle. Door Melles avonturen kennen we inmiddels ook Gorgels, Brutelaars en Kotsbalgers van over onze grenzen. Waar komen de Gorgels vandaan? Hoe leven ze? Wat kunnen ze? Dit alles én weetjes over hun aartsvijanden vind je terug in deze supergeheime uitgave.”

Het Grote boek van de Gorgels en Brutelaars wordt uitgebracht door Uitgeverij Leopold.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...