nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Van het boekenfront: Hans Dorrestijn

In november verschijnt het nieuwe boek van Hans Dorrestijn, ’t Houdt een keer op.

“Sorry lieve mensen, daar ben ik nog! Ik kan er ook niet zoveel aan doen. De tachtig gepasseerd, maar toch weer het podium op. Ik weet natuurlijk zelf ook wel dat ik niet eeuwig door kan gaan. Daarom heet mijn theaterprogramma ’t Houdt een keer op.

En het is nu ook in boekvorm te krijgen. Dat heeft een groot voor­deel voor de cabaretier: het publiek kan er niet doorheen hoesten. Dat was in mijn leven een elke avond terugkerende kleine ramp. Maar duizenden avonden achter elkaar is dat een grote ramp. Dit boek wordt een gezellige mix van kleine en grote rampen. Lezer, geniet in stilte.”

’t Houdt een keer op wordt uitgebracht door Uitgeverij Nijgh & van Ditmar.
’t Houdt een keer op

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...