nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Xander De Rycke, Yannick van de Velde, Najib Amhali

Xander De Rycke is de eerste deelnemer die bekend werd gemaakt voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld, later dit najaar te zien op de Vlaamse commerciƫle zender Play4. Deze is niet in Nederland te ontvangen.

Yannick van de Velde vertolkt de rol van Erik Ketels in de Nederlandse Netflix-show Amsterdam Empire. De reeks gaat over Jack van Doorn, een rijke en beruchte oprichter van een coffeeshopimperium. Maar als zijn buitenechtelijke affaire uitkomt, wil zijn echtgenote alles van hem afpakken. Amsterdam Empire wordt volgend jaar september op Netflix verwacht.

Najib Amhali gaat voor het eerst in Marokko optreden. De voorstelling is Nederlands gesproken. Amhali speelt in Tanger op 15 en 16 augustus – de kaartverkoop start morgen om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...