nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Pedro Teixeira Da Mota naar Nederland en België

De Portugese comedian Pedro Teixeira Da Mota komt naar Nederland en België: op 25 september staat hij met zij show ‘Pata de Ganso’ in Espace Lumen in Brussel en op 2 oktober in Boom Chicago in Amsterdam. Let wel: de volledige show is in het Portugees.

Pata de Ganso is de derde solovoorstelling van komiek Pedro Teixeira da Mota. Gebruikmakend van zijn vermogen om zichzelf “van buitenaf” te observeren, wijst Pedro op zijn eigen beperkingen en zwakheden.

Na “Impasse”, waarin hij zijn twijfels blootlegde over de levensfase waarin hij zich bevond, en “Caramel Macchiato”, waarin hij dacht dat hij al wist waar hij was, realiseert Pedro zich nu in Pata de Ganso dat de persoon die hij denkt te worden misschien niet degene is die hij altijd heeft geïdealiseerd.

Pedro Teixeira da Mota is een essentiële stem in de Portugese humor geworden. Met zijn groei op YouTube en het succes van de podcast “ask.tm”, tegenwoordig “watch.tm”, heeft hij een trouw publiek voor zich gewonnen dat hem ook volgt in zijn shows.

De show “Impasse” is de meest bekeken Portugese solo show ooit op Youtube. In 2019 zal Pedro Teixeira da Mota opnieuw theaters in het hele land vullen met zijn tweede soloshow, “Caramel Macchiato”, waaronder 3 uitverkochte Coliseums in Lissabon.

Hij is ook de co-creator van een aantal zeer succesvolle projecten, zoals het Erro Crasso programma met Luís Franco-Bastos en “Conversas de Miguel” met Carlos Coutinho Vilhena.

De kaartverkoop start morgen om 11.00 uur via:
tickets België
tickets Nederland

Categorie: International |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...