nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Vir Das naar Nederland

De Indiase comedian Vir Das komt naar Nederland: op 4 oktober staat hij met zijn “Mind Fool” World Tour in het DeLaMar in Amsterdam.

Das, Bollywood-ster alsook de grootste stand-up comedian van India, staat garant voor een avond die het midden houdt tussen theater en comedy, maar hij levert altijd snelle, edgy en intelligente humor.

Als acteur werd Das een bekende Bollywood-ster, zeg maar de Indiase versie van Ben Stiller of Adam Sandler. Tijdens zijn verschillende comedytours, waaronder The History of Comedy en Battle of the Sexes, heeft hij meer dan een half miljoen tickets verkocht en werd hij de grootste Engelstalige cabaretier in India. Zijn eerste Netflix Original stand-up comedy special uit 2017, ‘Abroad Understanding’, die zich afwisselend afspeelt in een stadion in India en een club in New York, kreeg veel lof.

Das sloot onlangs een wereldwijde comedy tour af, die twintig landen op zes continenten aandeed, waaronder uitverkochte shows in Australië en in het prestigieuze Soho Theatre in Londen. Hij was ook te zien op het Edinburgh Fringe Festival en op het comedyfestival Just For Laughs in Montreal en verscheen meerdere keren op Conan op televisie.

De kaartverkoop start morgen om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...