nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Extra show Sam Morril naar Nederland

Wegens succes komt er een tweede show van Sam Morril in Nederland: Op 27 september speelt hij een late night voorstelling in de Meervaart in Amsterdam.

Morril is een van de snelst opkomende stand-upcomics in New York City en een van de beste grappenmakers van dit moment. Hij was een vaste gast in Comedy Central’s This Week at the Comedy Cellar, waar hij regelmatig te zien was als hij niet op tournee was door het hele land. Hij werd in 2011 uitgeroepen tot een van Comedy Central’s Comics to Watch en heeft meerdere stand-up sets gespeeld in The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden en Conan. Hij was ook te zien bij Last Comic Standing, America’s Got Talent, @midnight met Chris Hardwick en Inside Amy Schumer. Morril is te horen op de podcast We Might Be Drunk met co-host Mark Normand en te zien op Netflix’s That’s My Time met David Letterman. Zijn laatste special, Sam Morril: Same Time Tomorrow, kan ook worden gestreamd op Netflix.

Eerder bracht Sam zijn stand-up special, Up On The Roof, uit in eigen beheer, waarin hij live optreedt tijdens COVID. In februari 2020 bracht Morril zijn 3e stand-up special voor Comedy Central, I Got This, uit op hun YouTube-kanaal en kreeg meer dan 1,5 miljoen views binnen de eerste twee weken. Morril bracht het later uit als een comedy album bij 800 Pound Gorilla Records.

De kaartverkoop start vrijdag om 10:00 uur.
www.ticketmaster.nl

Categorie: Extra voorstelling, International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.