nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

When Roué Meets Sally Again met Roué Verveer

‘Roué meets Sally’ was een groot succes en daarom kon een vervolg niet uitblijven, ‘Roué meets Sally again’: Roué Verveer en performer Sally uit Suriname staan later dit jaar weer op de Nederlandse podia met een gezamenlijke show.

Een avondje Roué en Sally, een avondje hard lachen. Roué Verveer presenteert Sally the Rising Star. Sally is de nieuwe stand-up comedy-sensatie van Suriname. Pittig, vlot, vol zelfspot maar vooral heel erg grappig. Bai yu karta snel fu kon lafu en prisiri!

Let op! Deze voorstelling is Surinaams gesproken.

De kaartverkoop is per direct van start gegaan.

Meer info en tickets:
www.roueverveer.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...