nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Nieuw op Streamz: Robrecht Vanden Thoren

Nu te zien op de Vlaamse streamingdienst Streamz: ‘Achteraf Niet Komen Huilen’ van Robrecht Vanden Thoren.

Vanden Thoren is bij het grote publiek vooral bekend van zijn memorabele vertolking in de bekroonde film ‘Hasta la Vista’. In 2019 nam hij een sprong in het diepe en maakte hij zijn allereerste solovoorstelling ‘De Hoogste Berg’ over de harde realiteit van een liefdesbreuk en alleenstaand ouderschap.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Achteraf Niet Komen Huilen’ is hij klaar om zijn leven weer helemaal op te pakken. Hij heeft terug goesting om te daten. Hij heeft beseft dat hij niet gemaakt is om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen. Hij wil graag iemands klankbord zijn en dat dat omgekeerd ook zo is. Maar dit verloopt niet zonder slag of stoot.

Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd. Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs. Hij besluit het nog één kans te geven. Hij gaat nog op een laatste date die oke ging. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe. Plots ziet hij al zijn fouten glashelder.
www.streamz.be

Foto: Joëlle Dubois

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...