nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Academie voor Theater en Dans

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Rosalie Custers, Teun Eljon, Isis Van Geffen, Renee Goris, Sem Meeuwesen, Anne-José Krooneman, Thirze Rebergen, Aron Schotanus, Maddie Venema, Ynthe Vucsán, Joris van de Waterbeemd.

Afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (voorheen Theaterschool), discipline Toneel en Kleinkunst: Céline Vermeulen, Ebony Wilson, Freek Aertssen, Hajar Fargan, Hannah Rekveldt, Jay Henareh, Joanne Rozal, Juliëtte van Leeuwen, Lara Peters, Lizzy van Vleuten, Lowel Caron, Marleen Sparreboom, Mats Hoogland, Mikky Dijkstra, Saar van Roosmalen, Stijn Schootstra, Tenzing Woing.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.