nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Philippe Geubels speelt try outs voor tv-programma Taboe

Zoals we eerder al melden, gaat Philippe Geubels een derde seizoen maken van Taboe. Hierin tast hij de grenzen van zijn humor af, terwijl de getuigen uit het programma letterlijk toekijken vanop de eerste rij.
Eerdere berichtgeving

Opnieuw nodigt Geubels telkens een groep mensen uit waar je eigenlijk niet mee mag lachen… om er vervolgens, samen met hen, toch mee te lachen. Hij luistert naar hen, naar hun verhalen, naar hun gevoeligheden, naar hun gevoel voor humor, en daarna neemt hij de proef op de som. Hij brengt comedy OVER die mensen, VOOR die mensen. Maar om zeker te zijn van zijn stuk, wil Philippe die grappen natuurlijk liefst eerst even testen op zijn favoriete publiek.

Er zijn in oktober en november enkele try-outs in Gravenhof Hoboken, GC Den Bussel Keerbergen, Cultuurcentrum Cinema Plaza Duffel en Ter Vesten Beveren.

Meer info en tickets:
www.gravenhof.org
www.gcdenbussel.be
www.cinemaplaza.production.voltaweb.be
www.tervesten.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...