nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

SonsbeekTheaterAvenue in Arnhem

Van donderdag 15 t.e.m. zondag 18 augustus 2024 vindt de volgende editie van het SonsbeekTheaterAvenue plaats in Park Sonsbeek in Arnhem.

Voor tientallen grote en kleine voorstellingen in de nostalgische theatertenten en openluchttheaters, verrassende ervaringen, grappige acts, muziek, lekker eten en drinken, dansen en loungen en natuurlijk ook cabaret kan je terecht op dit vierdaags theaterfestival.

Volgende cabaretiers staan o.a. op het programma: Boris-Johannes, Carley E, Daniël van den Brink, De Eckies, Deborah, Djoni de Vos, Expansie, Femke Vernij, Hein Baljet, José Schuringa, Julia Straten, Ludique, Maaike Dirkje Hop, Maria Kraaijkamp, Nellerike de Voogd, Burger Koekoek (Piepschuim), Sjamke de Voogd en Thom Gerrits.

Meer info en kaarten:
www.sonsbeektheateravenue.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.