nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op tv: Alan Carr’s Avonturen met Agatha Christie

Vanaf vandaag kan je op NPO2 kijken naar Alan Carr’s Avonturen met Agatha Christie.

In deze driedelige serie is te zien hoe de Britse komiek Alan Carr de literaire reis van zijn leven maakt geïnspireerd door zijn favoriete detectiveschrijver Agatha Christie. Alan onderzoekt het leven van Agatha Christie om zo meer te weten te komen over de schrijver en haar fictieve personages Miss Marple en Hercule Poirot en zoekt naar de plekken die Agatha geïnspireerd hebben om al deze thrillers te schrijven.

Alan Carr’s Avonturen met Agatha Christie wordt uitgezonden op NPO2 om 23.00 uur.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...