nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Rapunzel festival met Maartje en Kine

Op 7 en 8 september 2024 vindt Rapunzelf plaats, georganiseerd door het duo Maartje en Kine. Een theatraal zomerfeest vol paradijsvogels en sprookjesfiguren rondom de middeleeuwse Hamtoren in Vleuten. Met erfgoed, natuur, muziek, cabaret, acrobatiek en meters prikkabel.

De organisatie omschrijft het als volgt: “Een theatraal en muzikaal nazomercadeau voor en door de inwoners van Vleuten en omstreken. Het idee voor RAPUNZEL ontstond naar aanleiding van een reeks zeer geslaagde muzikaal omlijstte open dagen van de Hamtoren, georganiseerd in samenwerking met de Historische Vereniging Vleuten-De Meern. Door de positieve reacties vanuit buurt en omgeving maar ook vanuit ons eigen enthousiasme ontstond de behoefte aan een groter evenement. Een evenement waar meer mensen van kunnen genieten en wat past bij de Hamtoren en zijn omgeving.

Wij denken dat de combinatie van erfgoed, natuur, muziek, cabaret, acrobatiek en meters en meters prikkabel een recept is voor een zeer sfeervolle en indrukwekkende ervaring die nog lang in de geheugens van de bezoekers zal blijven nazoemen. Voor iedereen is er wat wils en we hebben ons best gedaan om de bezoeker van de ene verassing in de andere te laten vallen. En de Historische Vereniging is ook weer van de partij om het geheel een historisch randje te geven en samen met jullie in de diepte in te duiken van 600 jaar geschiedenis van Kasteel Den Ham.”

Met optredens van o.a. Amariszi, Maura Wesseling en natuurlijk Maartje en Kine.

Voor meer info en kaarten:
rapunzelfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.