nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Voordekunst: Zoutmus

Zoutmus is via Voordekunst een crowdfunding opgestart voor hun debuutalbum.

De groep nu eindelijk een volwaardig album maken en uitbrengen. Het wordt een verzameling van hun beste nummers die ze al 14 jaar in theaters en festivals spelen. Die ze opnemen en laten mixen in TOP studio’s. Van knetterstrakke funk tot keiharde rock, pophitje erbij hop hop, een skitje hier en daar.

Zoutmus is een absurdistisch-muziektheater-collectief uit Amsterdam. Hun voorstellingen bestaan uit totaal absurde scenes samen met live muziek. Vorig jaar zijn ze 5 dagen in IJland studio Amsterdam gedoken om de basis te leggen voor het album. Om daar op door te kunnen bouwen en het album af te maken hebben ze financiële hulp nodig. Ze moeten die studio opnames betalen. Ze moeten nog meer opnemen om de nummers af te maken. Het mixen én masteren moet betaald worden, enz.

Je kan bijdragen via onderstaande link:
www.voordekunst.nl

Komend seizoen staat Zoutmus in de theaters met de voorstelling ‘Vieren we met zijn vijven’.
speellijst

Categorie: CD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...