nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Transfernieuws: Samir Fighil, De Poulains

Samir Fighil stapt over naar PUURee Management & Productions. Eerder was hij aangesloten bij Fine Label.
samirfighil.com

5to9 verzorgt al jaren het management en boekingen van grote namen binnen het Vlaams comedy-landschap. Maar in caf├ęs en kleine zaaltjes valt er nog meer comedy te beleven. Daar timmert nieuw talent aan de weg naar de theaters. Dat is een grote stap om te zetten en daarom willen zij zich engageren met een nieuw comedy-label: de ‘Poulains’. hiermee willen ze enkele comedians uit dat kleine circuit een betere omkadering geven.

Tim Loobuyck, Els Verhofstede, Stijn Vandermeeren, Karim Shatla en Stijn Verdegem sluiten zich aan bij 5to9 als ‘poulain’. Zij worden met extra speelkansen en begeleiding extra ondersteund, met het oog op doorgroeien richting het volavond-circuit.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...