nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube

Over: Tricolour Productions

Transfernieuws: Max van den Burg

Cabaretier Max van den Burg sluit zich aan bij impresariaat Grappige Zaken. Eerder was hij aangesloten bij Tricolour Productions. Komend seizoen is hij in de theaters te zien met de try-outs van zijn nieuwe voorstelling ‘Cultureel Erfgoed’.

Lees meer over
, ,

Transfernieuws: Ellen Dikker

Ellen Dikker heeft zich aangesloten bij Tiemersma Van Bokhorst Theaterproducties. Eerder was ze verbonden aan Mojo Theater/TriColour. In 2006 won Dikker de persoonlijkheidsprijs op Cameretten. Komend seizoen speelt ze haar derde avondvullende voorstelling ‘Horten en stoten’.

Lees meer over
, ,

Transfernieuws

LOS Muziektheater heeft zich aangesloten bij Tricolour Productions. Lennaert Maes, publieksprijs winnaar Leids Cabaret Festival 2011, heeft zich aangesloten bij Agents After All Theater.

Lees meer over
, , , , , , ,

Lintje voor George Visser

Impresario George Visser van Mojo Theater en Tricolour heeft vandaag de Koninklijke onderscheiding in de Orde van Oranje Nassau ontvangen voor zijn inzet op cultureel gebied en in het theatervak in het bijzonder. In 1983 richtte George Visser Mojo Theater op. Recent bracht hij nieuw talent onder bij zijn in 2006 opgerichte tweede impresariaat TriColour […]

Lees meer over
, , ,

Transfernieuws

Kleinkunstenares Renee van Bavel stapt over van Grunfeld Theaterproducties naar TriColour Productions, het nieuwe impresariaat van George Visser (ook van Mojotheater) en Sheela Visser. Dit voorjaar komt zij met een CD en naar aanleiding hiervan toert zij met een ‘Concert met Hart’.

Lees meer over
, ,
Mastodon