portret

Martijn Oosterhuis

Laatste nieuws
-al het nieuws over Martijn Oosterhuis

Bio.txt
Martijn Oosterhuis is vanaf 1994 als cabaretier en stand-up comedian actief en heeft reeds honderden optredens op zijn naam staan. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Oosterhuis zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Oosterhuis trad onder meer op tijdens het Lowlands festival, Crossing Border, het Mundial Festival in Tilburg. A BIG Night of Comedy in Den Haag en de Boulevard in Den Bosch.

Oosterhuis trad ook op in de Comedy Store (Londen) en het Comedy Café (Londen). Hij won de Persoonlijkheidsprijs op de Cameretten 1997 en was tevens de eerste Nederlandse deelnemer aan 'So you think you're funny' (vierde prijs) in Edinburgh tijdens het grootste internationale stand-up comedy festival van Europa.

Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met Stand-up comedy beleven.
bron: o.a. martijnoosterhuis.nl