www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Op Sterk Water

Seizoen 2021-2022
Maakt alles beter
-speellijst

De Hoe Overleef Ik De Kerst Show
-speellijst

Over 'Maakt alles beter'
"Op Sterk Water staat garant voor een weergaloze avond vol hilarische improvisaties. Muzikaal, actueel en vlijmscherp! Vanaf de zomer van 2021 maken de mannen van Op Sterk Water alles beter. Want er valt veel beter te maken, vanuit welk perspectief je het ook bekijkt. Met razendsnelle gedachtesprongen, perfect getimede grappen en virtuoze liedjes voegen ze een gouden randje toe aan jouw werkelijkheid. Heb jij geen problemen? Niet getreurd, ook dat lossen ze op! Want Op Sterk Water maakt alles beter."

Over 'De Hoe Overleef Ik De Kerst Show'
"Het nieuwe jaar komt eraan, maar eerst nog de kerstperiode. Een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat je hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren! Kom met de hele familie lachen om je eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laat Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken met kerst. Ook als niet alles volgens plan gaat!"

Impresariaat
TVB Theater

Laatste nieuws
-al het nieuws over Op Sterk Water

Bio.txt
Op Sterk Water brengt stand up, cabaret, toneel en muziek samen. Op Sterk Water heeft geen vast programma. Uit publiekssuggesties wordt een opera of musical geïmproviseerd, een Shakespeare-drama of een Jerry Springer-show. De eenmalige scènes zijn actueel, inventief en vooral grappig.

Al enkele jaren is ImproComedy een enorme theaterhit in landen als Engeland en Duitsland als René M. Broeders eind jaren negentig deze theatertrend naar Nederland. Daarbij brengt hij een aantal jonge theatermakers samen in Op Sterk Water. In september 2009 draagt hij de artistieke leiding over aan cabaretier en speler van het eerste uur: Daniel Koopmans.

Voorheen putte Op Sterk Water uit een pool met improvisators, maar sinds 2010 is er sprake van een vaste kern spelers. In 2012 gaat hun eerste officiële voorstelling Alfa in premiere.