www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Sander van Opzeeland

Seizoen 2019-2020
Het beste van allemaal
-speellijst

Over 'Het beste van allemaal'
"Stel dat ik bij mezelf in de zaal zou zitten...
Dan zou ik echt een topavond hebben!
Eindelijk eens iemand die helemaal op mijn lijn zit.
Muzikaal, vriendelijk, maatschappelijk betrokken, scherpzinnig en sarcastisch waar nodig.

Heer-lijk!

Laten we eerlijk zijn: wanneer je zelf al niet gelooft dat je de beste bent, wat heb je dan eigelijk op een podium te zoeken?
Middelmaat hebben we al genoeg in dit knotsgekke, superkleine kikkerland"

Impresariaat
Bunker Theaterzaken

Laatste nieuws
-al het nieuws over Sander van Opzeeland

Bio.txt
In 1998 sluit Sander van Opzeeland zich aan bij de Comedytrain. Zijn cynische en sarcastische humor bevalt met name de liefhebbers.

Als schrijver en uitvoerder werkt hij voor tv-programma's als Dit was het nieuws, Kopspijkers en Koefnoen. Voor de radio is hij columnist bij het radioprogramma Spijkers met koppen. Ook verschijnen zijn columns in de gratis krant DAG.

In 2007 zendt de VARA een tv-special van hem uit in de reeks 'Comedytrain presenteert'. Tijdens het promoten van de uitzending geeft hij aan te stoppen met optreden.

Desondanks is hij in de zomer van 2009 één van de comedians die als de Amsterdam Underground Comedy Collective de Comedytrain vertegenwoordigen op het befaamde Fringe festival in Edinburgh (Schotland).

In 2012 tourt hij opnieuw met een avondvullende show, getiteld 'I'm back', in 2015 gevolgd door 'Kunst met een grote K' en in 2016 'Laten we het in godsnaam gezellig houden'.