Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
portret

Rayen Panday

Seizoen 2019-2020
Trigger
-speellijst

Over 'Trigger'
"Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal?

Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven staat te vertellen. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt."

Impresariaat
Theaterbureau De Mannen [m/v]

Laatste nieuws
-al het nieuws over Rayen Panday

Bio.txt
Rayen Panday (Zaandam, 1983) overweegt als praktiserend hindoe om priester te worden, maar kiest toch voor een studie rechten. Als hij zich aanmeldt voor het Groninger Studenten Cabaret Festival wint hij de persoonlijkheidsprijs en sinsdien is hij actief als stand-up comedian en cabaretier. Zo is hij vanaf 2010 vaste kracht bij het Comedy Cafe Amsterdam.

In 2010 doet hij mee aan Cameretten met de voorstelling 'Drie keer Rayen' dat in 2013 avondvullend in premiere gaat. Gevolgd door de solovoorstellingen 'Vrijspraak' in 2014 en 'Niet verder vertellen' in 2016. Daarnaast werkt hij mee aan 'De Grote WK Show' in 2012 en 'Prinsjesdag' met Jeffrey Spalburg in 2014.

Achter de schermen is hij tekstschrijver voor 'Zo: Raymann' en 'De Dino Show'. Na gastoptredens in 'Mag ik u kussen?' en 'In goed gezelschap' is hij in 2015 vaste medewerker in het tv-programma 'BAAS Raymann'.