www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Piepschuim

Seizoen 2017-2018
Zo doen we dat hier
-speellijst

Over 'Zo doen we dat hier'
"Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet. Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema's en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier."

Seizoen 2018-2019
Grote Woorden
-speellijst

Over 'Grote Woorden'
"Deze voorstelling combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek!
Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als je dit moet geloven, kun je grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is."

Impresariaat
de Bogen Theaterproducties

Laatste nieuws
-al het nieuws over Piepschuim

Bio.txt
Het Nijmeegse trio Piepschuim bestaat uit Cor Burger, Robbert Koekkoek en Jacco Westeneng.

Cor Burger vraagt Jacco Westeneng in 2004 voor een project dat Piepschuim zou gaan heten. Ze schrijven zich in voor het Singer-songwriter festival en daar ontmoeten ze Robbert Koekkoek. In juli 2005 halen ze de finale van het Open Podium van het radioprogramma Volgspot.