portret

Jan J Pieterse

Seizoen 2021-2022
Talk - met Frank van Pamelen, John Schleipen
-speellijst

Over 'Talk'
"TALK. Het is geen TED. Het is geen pep. Het is meer dan dat.

Dit wordt de meest onvergetelijke talk ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met verbijsterende slides en verbale slidingen, en proberen ondertussen steeds wanhopiger het publiek voor zich te winnen.

Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede, van de bizarre start tot de spectaculaire ontknoping. De naar adem happende toehoorders zullen het na afloop volmondig beamen: dit was de meest onvergetelijke talk ooit.

TALK is een cabaretvoorstelling van de Mannen van Taal: Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen (o.a. De Open Dichtshow) en John Schleipen (Creme Fraiche)."

Laatste nieuws
-al het nieuws over Jan J Pieterse

Bio.txt
Jan J. Pieterse is tekstdichter, columnist en theaterjournalist bij het Haarlems Dagblad. Jarenlang was hij presentator van de Cabarestafette. Ook is hij bekend van zijn voorstellingen samen met Frank van Pamelen. Zijn vaak zeer grappige puntdichten verschenen ook in boekvorm. Daarnaast is hij ook actief als presentator.