www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy

Rooyackers, Kamps & Kamps

Laatste nieuws
-al het nieuws over Rooyackers, Kamps & Kamps

Bio.txt
Bor Rooyackers, Wart en Bor Kamps wonnen de jury- en de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival in 1998. Ze brengen zapsnel cabaret waarbij er flitsend van scene naar scene wordt geswitcht. Ze smijten hun acts met veel gevoel voor flair de zaal in, in een voorstelling vol virtuele kolder.

Na 5 avondvullende cabaretprogramma's kwam er in januari 2009 een einde aan het trio Rooyackers, Kamps & Kamps. Bor Rooyackers verlaat de groep om zich toe te leggen op schrijven en regisseren. De tweeling Tim en Wart Kamps gaan samen verder onder de naam 'Kamps & Kamps'.

In het seizoen 2013/2014 herenigt het trio voor een korte serie kerstvoorstellingen in Theater Bellevue met het beste van tien jaar Rooyackers, Kamps & Kamps overgoten met een kerstsausje. Nadat de tournee van 'Kamps & Kamps 3' in het seizoen 2014/2015 tot twee keer toe is uitgesteld, wordt besloten om de best en slechtst of-voorstelling met Rooyackers te hernemen, onder de naam 'Een pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps en Kamps'.

De samenwerking wordt in de zomer van 2015 voortgezet met een programma op De Parade en in het najaar in Theater Bellevue.