Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

-

Series

De Avondshow met Arjen Lubach - vanaf 21 feb 2022Vanaf 21 februari iedere maandag tot en met donderdag om 22.10 uur bij de VPRO op NPO 1.

Even tot hier - mei-jun 2022Niels van der Laan en Jeroen Woe terug met een nieuw seizoen van 'Even tot hier'. Samen met de Miguel Wiels Band zal in rap tempo al het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen zich letterlijk een voorstelling te maken van de week.

'Even tot hier' is wekelijks op zaterdag te zien bij BNNVARA op NPO 1, rond 21.30 uur.

Plakshot - mei-jun 2022

Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer. Wekelijks op zondag op NPO3, rond 22.00 uur.

Tropenjaren - jan-maart 2022

De nieuwe zevendelige comedyserie Tropenjaren gaat over de ongemakken van het kersverse ouderschap en een vorig leven dat nooit meer terugkomt. Wanneer Jelle (Henry van Loon) en zijn vrouw Rosa (Jelka van Houten) hun eerste kind krijgen, begint een nieuwe fase in hun leven. De jonge ouders proberen niet alleen het beste te doen voor hun dochter Stella, maar proberen ook hun werkende leven en relatie voort te zetten zoals het altijd was: sexy en ambitieus. Uitgaan en feesten lijken echter plaats te maken voor luiers en babysitters. Naast van Loon en van Houten zijn er ook rollen weggelegd voor o.a. Eric van Sauers (Jelleís beste vriend Steve) en Eva Crutzen (Bregje, de zus van Rosa). Vanaf 17 april iedere zondag rond 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Nog in de maak

- Tineke Schouten documentaire