Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Wim Helsen - 20 jan 2019

Zondag 20 januari zendt BNNVARA de tv-registratie uit van 'Er wordt naar u geluisterd' van Wim Helsen. NPO 3, 22.15 uur.

"Voor Er wordt naar u geluisterd legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor."

Series

Draadstaal - nov-dec 2018

2011-09-23-draadstaal

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komen met een kakelvers seizoen Draadstaal! In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

Vanaf 25 november is het nieuwe seizoen te zien bij AVROTROS. NPO 3, rond 22.00 uur.

Sterke Verhalen - vanaf 9 dec 2018Zondag 9 december is de eerste aflevering van 'Sterke Verhalen' te zien bij BNNVARA. In deze komische panelshow nemen twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, het tegen elkaar op. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week een ander bekend teamlid. In de eerste aflevering zijn dat presentatrice Evi Hanssen en rapper Keizer in team Peter en Richard zijn team wordt versterkt door cabaretier Erik van Muiswinkel en acteur Rick Paul van Mulligen.

Beide teams vertellen sterke verhalen, allemaal onwaarschijnlijk, genant of lachwekkend. Maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? Door het stellen van slimme en tactische vragen proberen de teams in drie rondes de waarheden van de leugens te onderscheiden. Welk verhaal is onwaarschijnlijk, maar toch écht gebeurd? En wie kan zo goed bluffen dat iedereen het verhaal gelooft?

Sterke Verhalen is een coproductie van BNNVARA en Endemol Shine en gebaseerd op het oorspronkelijke Britse 'Would I Lie To You?'. Vanaf 9 december iedere zondag rond 21:30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

foto Roy Beusker

Nog in de maak

Klikbeet - seizoen 3