Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Wim Helsen - 20 jan 2019

Zondag 20 januari zendt BNNVARA de tv-registratie uit van 'Er wordt naar u geluisterd' van Wim Helsen. NPO 3, 22.15 uur.

"Voor Er wordt naar u geluisterd legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor."

Eric van Sauers - 5 jan 2019

De registratie van 'Lief en Leed Tour' door Eric van Sauers wordt uitgezonden op 5 januari. NPO3, 22.00 uur.

"Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten.

Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen.
Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart."

Series

Draadstaal - nov-dec 2018

2011-09-23-draadstaal

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven komen met een kakelvers seizoen Draadstaal! In dit satirische sketchprogramma zijn er naast een keur aan nieuwe personages natuurlijk ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman. Deze bonte verzameling karakters ondergaan en bespreken op onnavolgbare wijze de waan van de dag en de stand van Nederland en omstreken.

Vanaf 25 november is het nieuwe seizoen te zien bij AVROTROS. NPO 3, rond 22.00 uur.

Sanne Wallis de Show - vanaf 10 nov 2018Sanne Wallis de Vries komt terug met haar eigen zaterdagavond show. Vanaf 10 november is het tweede seizoen te zien bij BNNVARA. NPO1, 21.10 uur.

Met een satirische blik laat Wallis de Vries het nieuws en opmerkelijke gebeurtenissen van de afgelopen week voorbij gaan. Dit doet ze in samenwerking met de makers van Koefnoen, De Kwis en Zondag met Lubach.

Zondag met Lubach - vanaf 16 sept 2018Op 16 september start het negende seizoen van de satirische nieuwsshow Zondag met Lubach met Arjen Lubach. Wekelijks op zondag bij de VPRO op NPO3, 22.10 uur.
-site

Nog in de maak

Klikbeet - seizoen 3
Sanne Wallis de Show - seizoen 2