Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

-

Series

Even tot hier - nov-dec 2021Niels van der Laan en Jeroen Woe terug met een nieuw seizoen van 'Even tot hier'. Samen met de Miguel Wiels Band zal in rap tempo al het nieuws van die week hun revue passeren. Ze proberen zich letterlijk een voorstelling te maken van de week.

'Even tot hier' is wekelijks op zaterdag te zien bij BNNVARA op NPO 1, rond 21.30 uur.

Plakshot - okt-dec 2021

Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer. Wekelijks op zondag op NPO3, rond 21.45 uur.

Winteruur - nov 2021-mrt 2022Vanaf 1 november wordt het zevende seizoen van Winteruur op CANVAS uitgezonden. Wim Helsen ontvangt iedere avond een gast aan wie hij vraagt om een korte tekst mee te brengen die voor hem of haar een bijzondere betekenis heeft, inspireert of beinvloedt. Dat kan een korte passage uit een boek zijn, een gedicht, een stuk uit een speech, een songtekst, een spreuk op een muur,... Ook hond Boris zal weer van de partij zijn.

De gasten, die Helsen ontvangt, zijn bekende mensen - denk bv aan comedians, schrijvers, dichters, theatermakers of kunstenaars. Komend seizoen komen o.a. Paulien Cornelisse, Geert Mak, Urbanus, Mathieu Terryn , Steven Van Gucht en Ruth Bequart.

Nog in de maak

- Tweede seizoen van Taboe met Philippe Geubels (najaar 2021)
- Nieuwe latenightshow van Arjen Lubach op NPO1 (2022)