Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er heel incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Micha Wertheim - 26 mrt 2023
Zondag 26 maart is de tv-registratie van 'Micha Wertheim voor heel even' te zien. NPO3, 21.50 uur.

"Toen ik aan deze voorstelling begon had ik geen idee. Daar begint het altijd mee. Toen ineens drong het idee zich op. Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading mee. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit. Kijken waar het idee je brengt. En dan nog: pas met publiek erbij blijkt of het idee levensvatbaar is. Het is een kwestie van vertrouwen hebben in de verbeeldingskracht van jezelf en die van het publiek. Als het lukt ontstaat er iets nieuws en levensvatbaars. Al was het maar voor heel even. Vandaar: Micha Wertheim voor heel even."

Series

De Avondshow met Arjen Lubach - vanaf 23 jan 2023Seizoen 3 vanaf 23 januari iedere maandag tot en met donderdag om 22.10 uur bij de VPRO op NPO 1.

Nog in de maak

Plakshot - 2023

Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieën de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer. Het vierde seizoen start in het voorjaar van 2023.