www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy

Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

-

Series

Het Israël van Heertje en Bromet - vanaf 7 juli 2020In het programmma 'Het Israël van Heertje en Bromet' reizen Raoul Heertje en Frans Bromet naar Israël, het land dat ze goed kennen en waar ze zich mede vanwege hun joodse achtergrond beiden onlosmakelijk mee verbonden voelen. Maar ook het land dat vragen, irritatie en soms boosheid bij hen oproept vanwege de sociale, politieke en religieuze ontwikkelingen.

Vanaf 7 juli wekelijks in de herhaling te zien bij NTR op NPO2, rond 10.00 uur.

Makkelijk scoren - vanaf 5 juli 2020Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen de sportweek door in het satirische sportprogramma 'Makkelijk Scoren'. Vanaf 5 juli rond 21.22 uur op NPO3. En een dag later in de herhaling rond 22.40 uur.

"Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen door de 24-uurs economie. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu.

De makers beloven schokkende analyses, onthullende reportages, filmpjes waar een ander geluidje onder is gezet voor komisch effect, en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven. In de rubriek Totaal Andere Tijden Sport wordt teruggeblikt op vergeten sportverhalen, zoals de krankzinnige Elfstedentocht van 2011."

Nog in de maak

-