Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Geen registraties bekend.

Series

Andre van Duins Animal Crackers - vanaf 14 juli 2018Vanaf 21 juli keert André van Duins Animal Crackers terug op televisie. In het programma voorziet Van Duin wilde dieren van humoristische dialogen.

Eerdere series werden uitgezonden in 1986 en 1988. In 2013 keerde het programma terug, waarbij Van Duin ook zelf in beeld kwam als reporter Jan Wijdbeens.

NPO 1, rond 21.00 uur.

B.A.B.S. - vanaf 27 mei 2018B.A.B.S. is vanaf 27 mei te zien bij AVROTROS op NPO 3. De serie was eerder exclusief te zien bij KPN Presenteert. NPO3, 21.26 uur.

In deze comedyserie trouwt Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge) mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van de acteur Anton Faber die de hoofdrol in film 'Voor Eeuwig Verbonden' heeft. De bekende trouwscene uit die film is het toppunt van romantiek.

Bianca Krijgsman is Anneke Bol, de ex van Nieuwenberg. Ook Annet Malherbe en Joke Tjalsma zijn in de serie te zien.

Comedy Central roasts - vanaf 30 juli 2018Comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten deze zomer voor Comedy Central acht typische Nederlandse subculturen zoals de motorclub, gabbers, het Gooi en de camping. Vanaf 30 juli zijn hun belevenissen acht maandagen om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. Nadat ze liefdevol zijn meegenomen in hun dagelijkse leven, rijgen de comedians de subculturen volledig aan het spit.

Dit was het nieuws - sept-okt 2018Onder leiding van Harm Edens geven Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek met twee gasten hun commentaar op het nieuws. Nederlandse verherbewerking van het leuke BBC-programma 'Have we got news for you'.

Zaterdagavond om 21.30 uur op NPO1.
-officiële site

De Kwis - vanaf 4 augustus 2018

Herhalingen van De Kwis. Primetime op zaterdagavond op NPO1, rond 21.30 uur.

Nog in de maak

Klikbeet - seizoen 3
Sanne Wallis de Show - seizoen 2
Zondag met Lubach - seizoen 9