Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Sara Kroos - 8 sept 2018Zaterdag 8 september herhaalt BNNVARA de tv-registratie van Sara Kroos' theaterprogramma 'Doorgefokt'. NPO1, 22.22 uur.

"Sara Kroos is een echte publiekslieveling en staat al vijftien jaar voor volle, enthousiaste zalen. In haar voorstelling 'Doorgefokt' gaat een van de grappigste vrouwen van Nederland het ene moment tot het randje of erover en weet ze het andere te ontroeren. Kroos heeft het over menselijke weeffouten die wij allemaal herkennen. In 'Doorgefokt' is Sara weer ouderwets genadeloos, scherp, ontwapenend en bovenal enorm grappig."

Series

Comedy Central roasts - vanaf 30 juli 2018Comedians Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten deze zomer voor Comedy Central acht typische Nederlandse subculturen zoals de motorclub, gabbers, het Gooi en de camping. Vanaf 30 juli zijn hun belevenissen acht maandagen om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central. Nadat ze liefdevol zijn meegenomen in hun dagelijkse leven, rijgen de comedians de subculturen volledig aan het spit.

Dit was het nieuws - sept-okt 2018Onder leiding van Harm Edens geven Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek met twee gasten hun commentaar op het nieuws. Nederlandse verherbewerking van het leuke BBC-programma 'Have we got news for you'.

Zaterdagavond om 21.30 uur op NPO1.
-officiële site

De Kwis - vanaf 4 augustus 2018

Herhalingen van De Kwis. Primetime op zaterdagavond op NPO1, rond 21.30 uur.

Zondag met Lubach - vanaf 16 sept 2018Op 16 september start het negende seizoen van de satirische nieuwsshow Zondag met Lubach met Arjen Lubach. Wekelijks op zondag bij de VPRO op NPO3, 22.10 uur.
-site

Nog in de maak

Klikbeet - seizoen 3
Sanne Wallis de Show - seizoen 2