Algemeen

Comedy Central

Comedy Central is een van oorsprong Amerikaanse zender gespecialiseerd in comedy. Sinds 30 april 2007 is de zender ook in Nederland actief. Naast veel buitenlandse producties, is er incidenteel ook aandacht voor Nederlandse comedy.

Daarnaast zijn er nog twee digitale zenders: Comedy Central Family met humor voor het hele gezin en Comedy Central Extra met onder meer The Daily Show.
-www.comedycentral.nl

TV-registraties

Wim Helsen - 20 jan 2019

Zondag 20 januari zendt BNNVARA de tv-registratie uit van 'Er wordt naar u geluisterd' van Wim Helsen. NPO 3, 22.15 uur.

"Voor Er wordt naar u geluisterd legde Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor."

Series

Experimensen - vanaf 21 jan 2019Experimensen is een nieuwe komische spelshow van AVROTROS waarin wetenschap en humor elkaar ontmoeten. Presentator Stefano Keizers brengt elke week wetenschappelijk nieuws mee. Hij staat stil bij feiten, studies en onderzoeken en legt ze onder een vergrootglas van absurditeit en verbazing. Een wekelijks wisselend panel van BN’ers gaat op zoek naar de antwoorden. Ze kraken hun hersens en bedenken de meest logische verklaring.

Vanaf 21 januari wekelijks rond 21:20 uur op NPO 3.

Makkelijk scoren - vanaf 10 feb 2019Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen de sportweek door in het satirische sportprogramma 'Makkelijk Scoren'. Vanaf 10 februari rond 21.30 uur op NPO3.

"Makkelijk Scoren is perfect voor mensen die elke dag sport kijken, maar ook voor mensen die sport haten of het eigenlijk graag vaker zouden willen kijken maar er in de praktijk haast nooit aan toekomen door de 24-uurs economie. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu.

De makers beloven schokkende analyses, onthullende reportages, filmpjes waar een ander geluidje onder is gezet voor komisch effect, en natuurlijk huisdichter Rico Verhoeven. In de rubriek Totaal Andere Tijden Sport wordt teruggeblikt op vergeten sportverhalen, zoals de krankzinnige Elfstedentocht van 2011."

Nog in de maak

Klikbeet - seizoen 3