www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Rob Scheepers

Seizoen 2021-2022
Scheepers prikt door
-speellijst

Gulzig
-speellijst

Over 'Scheepers prikt door'
"Jazeker, 2021 is dan toch eindelijk ten einde. En aan Rob Scheepers de eer om het samen te vatten in dit volle/halfvolle/lege* theater. Een historisch jaar dat, zoals we ons vast nog wel herinneren, begon in lockdown. Maar ook een jaar dat uiteindelijk dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns* eindigde in harmonie/verwarring/anarchie*. Zet je schrap voor een avond vol grapjes/overpeinzingen/gejank* over alles wat 2021 maakte tot wat het was; een topjaar/tussenjaar/schijtjaar*, én over de welvaart/onzekerheid/crisis* die ons in 2022 nog te wachten staat.

* Doorhalen wat niet van toepassing is.
Want Rob heeft natuurlijk ook nog geen flauw idee waar het allemaal naartoe gaat..."

Over 'Gulzig'
"Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer... van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet? Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kan u nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!"

Impresariaat
TVB Theater

Laatste nieuws
-al het nieuws over Rob Scheepers

Bio.txt
Rob Scheepers (Sterksel, 1974) verdient zijn geld in de reclame als hij actief wordt als tonprater, een gebruik voorafgaand aan en tijdens carnaval waarbij iemand als een typetje grappen en woordspelingen. Op 'Keiebijters Kletstoernooi' in Helmond wint hij in 2005, 2006, 2009 en 2014 de Zilveren Narrenkap. Naast bijdragen voor Omroep Brabant brengt hij een wekelijkse radiocolumn op Radio 8FM. Tussen 2015 en 2017 is hij te zien in het komische tv-programma 'Padoempatsss' van BNN waarin hij oneliners brengt. Op Radio Veronica is hij vanaf 2016 te horen met bijdragen als 'De week in oneliners'. In 2014, 2015 en 2016 staat hij met een nieuwjaarsconference in de Brabantse theaters. In 2016 maakt hij zijn eerste reguliere cabaretprogramma 'Schroot', gevolgd door 'Kom maar op' in 2018.