www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Rob Scheepers

Seizoen 2018-2019
Kom maar op
-speellijst

Over 'Kom maar op'
"Zijn leven nam een wonderlijk scherpe wending. Hij werkte als marketeer toen hij werd gevraagd om een nieuwjaarsconference te maken waarmee hij prompt alle zalen beneden de rivieren meermaals uitverkocht.

Na deze transformatie realiseert hij zich dat het tweede deel van zijn leven begonnen is. In zijn tweede voorstelling vertelt Rob op scherpe, herkenbare en hilarische wijze over het dagelijks leven en de verrassende wenteling die het leven zomaar kan nemen. Of hij daar helemaal klaar voor is? 'Kom maar op!'"

Impresariaat
TVB Theater

Laatste nieuws
-al het nieuws over Rob Scheepers

Bio.txt
Rob Scheepers (Sterksel, 1974) verdient zijn geld in de reclame als hij actief wordt als tonprater, een gebruik voorafgaand aan en tijdens carnaval waarbij iemand als een typetje grappen en woordspelingen. Op 'Keiebijters Kletstoernooi' in Helmond wint hij in 2005, 2006, 2009 en 2014 de Zilveren Narrenkap. Naast bijdragen voor Omroep Brabant brengt hij een wekelijkse radiocolumn op Radio 8FM. Tussen 2015 en 2017 is hij te zien in het komische tv-programma 'Padoempatsss' van BNN waarin hij oneliners brengt. Op Radio Veronica is hij vanaf 2016 te horen met bijdragen als 'De week in oneliners'. In 2014, 2015 en 2016 staat hij met een nieuwjaarsconference in de Brabantse theaters. In 2016 maakt hij zijn eerste reguliere cabaretprogramma 'Schroot', gevolgd door 'Kom maar op' in 2018.