www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Rob Scheepers

Seizoen 2019-2020
Scheepers checkt uit - nieuwjaarsconference
-speellijst

Gulzig
-speellijst

Over 'Scheept uit'
"Waarom schreeuwt iedereen tegenwoordig zo? Doe eens lief! We weten toch allemaal dat het onmogelijk is om te schreeuwen en te luisteren tegelijk? Dus, wat te doen in 2020? Gaan we hier onverstoord mee verder? Of zullen we in het nieuwe decennium gewoon wat vaker luisteren naar elkaar? Praten? Fluisteren? Misschien wordt het tijd dat we gewoon even een paar tellen stil zijn met z'n allen..."

Over 'Gulzig'
"Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn? Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootje, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer... van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?"

Impresariaat
TVB Theater

Laatste nieuws
-al het nieuws over Rob Scheepers

Bio.txt
Rob Scheepers (Sterksel, 1974) verdient zijn geld in de reclame als hij actief wordt als tonprater, een gebruik voorafgaand aan en tijdens carnaval waarbij iemand als een typetje grappen en woordspelingen. Op 'Keiebijters Kletstoernooi' in Helmond wint hij in 2005, 2006, 2009 en 2014 de Zilveren Narrenkap. Naast bijdragen voor Omroep Brabant brengt hij een wekelijkse radiocolumn op Radio 8FM. Tussen 2015 en 2017 is hij te zien in het komische tv-programma 'Padoempatsss' van BNN waarin hij oneliners brengt. Op Radio Veronica is hij vanaf 2016 te horen met bijdragen als 'De week in oneliners'. In 2014, 2015 en 2016 staat hij met een nieuwjaarsconference in de Brabantse theaters. In 2016 maakt hij zijn eerste reguliere cabaretprogramma 'Schroot', gevolgd door 'Kom maar op' in 2018.