www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Soundos

Seizoen 2021-2022
Comeback Kid
-speellijst

Over 'Comeback Kid'
"Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven."

Impresariaat
Theaterbureau De Mannen [m/v]

Laatste nieuws
-al het nieuws over Soundos

Bio.txt
Soundos el Ahmadi (Amsterdam, 1981) heeft Marokkaanse roots. Op haar 15e maakt ze kennis met toneelspelen. Ze speelt in meerdere producties van de jongerentheatergroep Artisjok/Nultwintig.

Op tv is ze te zien als deelnemer aan het tv-programma 'Wie is de Mol?' en als presentatrice bij het backstage programma van 'Op zoek naar Zorro' en z@pplive. In 2009 was ze te zien in het NPS programma De meiden van Haram en Vrouw en Paard.

Ze sluit zich aan als stand-up comedian bij Comedytrain en maakt daar kilometers voor ze in het seizoen 2010/2011 voor het eerst in het theater staat met een eigen cabaretvoorstelling: 'Soundos aangenaam'.