portret

Kirsten van Teijn

Seizoen 2022-2023
(S)experiment
-speellijst

Over '(s)experiment'
"In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten vormen van liefde in de 21e eeuw. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Beperkingen bieden ook nieuwe ruimte; is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?

Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met vriend én vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je nu twee keer zoveel hebt om je aan te ergeren. Of omdat een seksrooster net zo opwindend is als een schoonmaakrooster.

(S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit."

Impresariaat
KIK Productions

Laatste nieuws
-al het nieuws over Kirsten van Teijn

Bio.txt
Kirsten van Teijn (Alkmaar, 1989), groeit op in het Noord-Hollandse dorpje Heiloo. Op 12-jarige leeftijd speelt zij bij het Jeugdtheater Heiloo en als 18-jarige leeftijd volgt ze de vooropleiding theater in Utrecht. Na een jaar reizen start ze op de Koningstheateracademie in Den Bosch, waar ze in 2013 afstudeert.

In 2013 wint Van Teijn de jury- en publieksprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival en later dat jaar alle prijzen van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Op voordracht van de VSCD Cabaretprijzen Jury ontvangt ze van het bestuur van de Stichting Blijvend Applaus in 2016 de Stijgend Applaus Stipendium, een stimuleringsprijs voor nieuw talent.