www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Mark van de Veerdonk

Seizoen 2021-2022
Geen viking (reprise)
speellijst

Impresariaat
Impresariaat George Visser Productions

Laatste nieuws
-al het nieuws over Mark van de Veerdonk

Bio.txt
De 8ste van cabaretier Mark van de Veerdonk heet "Hoe Ik Pudding Ruik", en gaat waarschijnlijk over "de man die nooit wat meemaakte". En over "de man die zijn hond
Zit noemde". En trouwens ook over "de man die wel verdacht veel last heeft van de stank van aangebrande pudding". Hoe dan ook één ding staat vast: de grappen van Van de Veerdonk blijven knots, zijn verhalen knetter en zijn gezicht kukel, met dat vreemde plukje onwaaibaar haar bovenop. Om over zijn neus maar te zwijgen. Kortom Van de Veerdonk staat voor een avondje ontiegelijk lachen.

De Brabander brak met zijn programma KNURFT eindelijk door. Vooral in Brabant en Limburg speelde hij voor volle zalen. Met zijn voorstelling "Hoe Ik Pudding Ruik" staat hij klaar om ook de rest van Nederland te veroveren. Onder het motto "Alles is op loopafstand, tenminste als je de tijd hebt" oefende Van de Veerdonk voor KNURFT nog de meest ingewikkelde souldanspasjes. Nu heeft hij zich ondermeer gegooid op meeslepende zigeunermuziek en onvervalste brabbelzang: "mamma, mamma get a hammer, there's a fly on daddy's nose".
bron: o.a. mojotheater.nl