portret

Veldhuis en Kemper

Seizoen 2019-2020
Remco Veldhuis - Lang verhaal kort, de Bijbel in twee uur (reprise)
-speellijst

Veldhuis en Kemper - Nieuw programma (try-outs)
-speellijst

Over 'Lang verhaal kort'
"Altijd al eens iets willen vinden van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar er nooit aan toegekomen om hem te lezen? Ja? Dat had Remco Veldhuis ook! Maar nu hij een jaartje rustig aan doet met Kemper, had hij eindelijk tijd om er eens voor te gaan zitten. In 'Lang verhaal kort' brengt hij een 'ongeautoriseerde' samenvatting in twee uur en vliegt hij op komische wijze langs de hoogte- en dieptepunten."

Impresariaat
Hekwerk Theaterprodukties B.V.

Laatste nieuws
-al het nieuws over Veldhuis en Kemper

Bio.txt
Een eenmalig bedoelde voorstelling in het Concertgebouw in Haarlem ontaart in een inschrijving voor Cameretten 1999. In de finale weten Remco Veldhuis en Richard Kemper na Marc-Marie Huijbregts de tweede plaats te behalen en laten zij de tv- en reclamewereld geleidelijk achter zich gelaten om zich toe te leggen op het theater.

In 'Half zo echt' geven zij hun visie op het moderne leven en in het bijzonder de altijd durende zoektocht naar de ultieme bevrediging. In hun tweede avondvullende voorstelling 'De geur van' toetsten ze de slogan 'alles is maakbaar' aan hun eigen leven en relaties, en bespraken hun twijfels en ergenissen. In deze voorstelling werkten ze voor het eerst samen met regisseur Geert Lageveen, met wie ze ook hun derde programma maken, 'Tijd heelt alle zonden'.