www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
portret

Veldhuis en Kemper

Seizoen 2018-2019
Geloof Ons Nou Maar (reprise)
-speellijst

Over 'Geloof Ons Nou Maar'
""Je moet niet alles geloven wat ze zeggen". Zélf nadenken. Kritisch blijven. Allemaal zinvolle tips, maar het kost zoveel tijd. Zou het daarom niet heerlijk zijn als iemand anders de boel eens op een rijtje zet? Simpel, overzichtelijk, betrouwbaar. Zodat jij eindelijk weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en wie je niet moet geloven. Waardoor je tijd overhoudt voor de dingen die het leven écht de moeite waard maken. Lachen bijvoorbeeld! Veldhuis & Kemper namen een sabbatical van het duo, doken het leven in en kwamen met een frisse blik op grote en kleine zaken weer bij elkaar. Eindelijk snappen ze het: in het uur van de waarheid zit er maar één ding op..."

Seizoen 2019-2020
Remco Veldhuis - Lang verhaal kort, de Bijbel in twee uur (reprise)
-speellijst

Veldhuis en Kemper - Nieuw programma (try-outs)
-speellijst

Impresariaat
Hekwerk Theaterprodukties B.V.

Laatste nieuws
-al het nieuws over Veldhuis en Kemper

Bio.txt
Een eenmalig bedoelde voorstelling in het Concertgebouw in Haarlem ontaart in een inschrijving voor Cameretten 1999. In de finale weten Remco Veldhuis en Richard Kemper na Marc-Marie Huijbregts de tweede plaats te behalen en laten zij de tv- en reclamewereld geleidelijk achter zich gelaten om zich toe te leggen op het theater.

In 'Half zo echt' geven zij hun visie op het moderne leven en in het bijzonder de altijd durende zoektocht naar de ultieme bevrediging. In hun tweede avondvullende voorstelling 'De geur van' toetsten ze de slogan 'alles is maakbaar' aan hun eigen leven en relaties, en bespraken hun twijfels en ergenissen. In deze voorstelling werkten ze voor het eerst samen met regisseur Geert Lageveen, met wie ze ook hun derde programma maken, 'Tijd heelt alle zonden'.