Mastodon
portret

Vet Kindercabaret

Seizoen 2022-2023
Kapot VET!
-speellijst

Over 'Kapot VET!'
"Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!

VET neemt je mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om 'kapot'-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!"

Impresariaat
Theaterbureau De Mannen [m/v]

Laatste nieuws
-al het nieuws over Vet Kindercabaret

Bio.txt
Sjamke en Nellerike de Voogd behaalden als Zusje Voogd in 2001 de finale van het Leids Cabaret Festival. Het daaropvolgende seizoen brachten zij al hun eerste avondvullende voorstelling. In 2004 gaat hun tweede avondvullende voorstelling 'Customized' in premiere.

Sinds 2006 richten ze zich met 'Vet kindercabaret' op een publiek van 5+. Eerst samen met Ramses Graus, daarna met Daan van Rijssel en Jantijn Prins.