www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy

Onno Innemee

Seizoen 2018-2019
Verschil moet er zijn - met Liliane de Graaf
-speellijst

Over 'Verschil moet er zijn'
"Een cabaretiere en een cabaretier op één podium; dat is spannend. Een knappe jonge vrouw en een oudere, minder mooie man, maar zijn ze wel zo verschillend als je zou denken? Al is hier en daar een generatiebreukje duidelijk zichtbaar, humor is wat hen bindt. De muzikale talenten van haar en de humor en jarenlange ervaring van hem zorgen voor een theatraal hoogtepunt. Liliane de Graaf en Onno Innemee naast én tegenover elkaar met als cement de mooiste en meest grappige liedjes van Kees Torn. Alleen dat al staat garant voor een unieke avond. Deze korte speciale tour moet u bezoeken als u Kees Torn-fan bent of als u Onno verrassend aan het werk wil zien of u bij de ontdekking wil zijn van het mooie nieuwe talent; Liliane."

Impresariaat
Impact Entertainment

Laatste nieuws
-al het nieuws over Onno Innemee

Bio.txt
Na tien jaar met verschillende formaties bij Basterd te hebben gespeeld ging Onno Innemee in 1998 solo met het programma 'Kip zonder kop'.
Innemee was acteur in het TROS TV-programma Binnenlandse Zaken (1992), speelde verschillende gastrollen in comedy-series, speelde in december 1998 de titelrol in de grote zaal-produktie Petrov en is in verschillende radiocommercials te horen. Bij Spijkers met koppen maakte hij deel uit van het cabaret en was hij een seizoen lang te zien bij Kopspijkers.
Als regisseur is hij betrokken bij de programma's van Kees Torn en Klaas.

Innemee, Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Noël van Santen (Schudden), Emiel de Jong (Schudden) en Rob Urgert deden in de zomer van 2005 op Zwartekat verslag van Het Schip, een programma in wording.
-lees Het Schip Logboek