nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Harry Kies produkties / tv-opnames

De mensen achter de site van Harry Kies produkties kregen gisteren de geest en zetten een berg berichten op de nieuwspagina. Waaronder dat er een flink aantal tv-opnames in eigen beheer zijn gemaakt. Zo zijn ‘Jagadamba’ van Lenette van Dongen, ‘Bloed en Bier’ van de Bloeiende Maagden, ‘Twee straten verder’ van Arthur Umbgrove en ‘Als ik het niet dacht’ van Kees Torn inmiddels opgenomen. Opnames van ‘Plek zat’ van Kees Torn en ‘Kip zonder kop’ van Onno Innemee zijn gepland. Dit betekent niet per definitie dat ze door (de VARA?) worden uitgezonden, maar de kans is volgens ons groot dat ze op video worden uitgebracht.
Update: volgens Harry Kies prod. zou het toch voor tv bedoeld zijn en oppert men bijkans dat video toch echt passé is. DVD rules.. Geinteresseerde omroepen staan naar verluid(t?) in de rij.
harrykies.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.