nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Leeuw opent nieuwe site

Paul de Leeuw gaat op zijn nieuwe eigen internetsite een radioprogramma presenteren. Hij zal op de site ook voorlezen uit zijn eerste kinderboek ‘De Kleine Heks’. Vrijdag 20 oktober gaat de site www.hethol.nl open.
De site mikt op een breed publiek, maar met het radioprogramma wil De Leeuw vooral mensen op kantoor wakker schudden. Speciaal voor de site bedacht de cabaretier nieuwe karakters, bijvoorbeeld Tippie het kinderclowntje. Door foto’s, geluidsfragmenten en filmpjes maken bezoekers kennis met de nieuwe creaties.
Volgens een woordvoerder van Marat TV, het productiebedrijf van De Leeuw, zullen er elke dag nieuwe dingen op de webpagina’s te zien zijn. ,,Dit is iets nieuws voor hem. Hij wil zich daar de komende maanden op richten en kijken of het aanslaat”, zegt de woordvoerder.
bron: ANP
www.hethol.nl
Opmerking redactie: Het zou wel zo handig zijn om gewoon pauldeleeuw.nl te gebruiken, maar deze site (in het bezit van Sony Holland) is niet meer dan een aangekleed cd-boekje voor zijn in 1999 verschenen album ‘Stille liedjes’.
www.pauldeleeuw.nl

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.