nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Illegaal café van de Berini’s

Om ook hún – terloopse – bijdrage aan Rotterdam Culturele Hoofdstad te leveren, gaan De Berini’s Annie en Harrie vijf weekeinden achtereen aan de slag in een Illegaal Café, dat wordt opgetrokken in de laad- en losruimte van het Nieuwe Luxor op de Kop van Zuid. De Berini’s openen vijf vrijdagen en zaterdagen de deuren van de artiesteningang aan de Posthumaweg, waar maximaal honderd bezoekers per keer een kijkje kunnen nemen in een provisorische artiestenkroeg. Het publiek wordt onderdeel van de voorstelling. Het thema is ‘verrassing’. De première is vrijdag 23 maart; de laatste editie op zaterdag 21 april.
Vast staat ook dat zij elke avond terzijde worden gestaan door gastartiesten van naam en faam. Een kleine greep uit het aanbod: Joke Bruijs, Gerard Cox, Paul de Leeuw, John Buijsman, Jan Rot, Mini en Maxi, Trio Hasjee, de Amazing Stroopwafels, Marijke Boon. Ook is er een exclusief en (nog) eenmalig optreden te verwachten van het inmiddels gestopte Rotterdamse theaterduo Waardenberg en De Jong. Marjolein Meijers: "Ze zijn bezig speciaal iets voor ons te schrijven. Daar zijn wij hartstikke trots op.”
De speeldata zijn: 23, 24, 30 en 31 maart, 6, 7, 13, 14, 20 en 21 april. De voorstellingen beginnen rond half elf ’s avonds en duren tot middernacht. Kaarten bij Luxor.
bron: Rotterdams Dagblad
Dé Berini’s-site heeft de details

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.