nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Jong als Reus van Rotterdam

Van 1 t/m 5 mei is Wilfried de Jong de Reus van Rotterdam in Calypso 2001, Mauritsweg 5 (nabij CS) in Rotterdam. Gedurende dit 5 daagse programma presenteert deze creatieve duizendpoot vijf geheel verschillende avonden. Publiek is welkom.
lees het persbericht
Overigens was de redactie bij een sneak preview van de nieuwe tv-serie van Waardenberg en De Jong. Tijdens een opvoering van ‘Het illegale café’ van De Berini’s in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam zagen we de heren als twee boerenbroers die sigaarrokend de diarree en stukjes varken door het beeld lieten vliegen. Erg grappig.

Categorie: Divers |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.