nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Lachen met VPRO-tv

Vanaf 12 september herhaalt de VPRO op woensdag en zondag afleveringen van de Jiskefet-serie ‘Debiteuren, Crediteuren’. Dat zal in menig kantoor weer lachen worden.. Of de aflevering van ‘Debiteuren, Crediteuren’ met Hans Teeuwen dit keer wel herhaald wordt weten we niet, maar Teeuwen is in ieder geval samen met Pieter Bouwman en Gummbah te zien in de tv-serie ‘Poelmo’. Vanaf januari 2002.

Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong herenigen voor de tv-serie ‘Waardenberg en De Jong’. Acht afleveringen met korte scénes, vaak op lokatie, van 25 minuten worden vanaf maart 2002 uitgezonden. De redactie heeft één van de afleveringen al gezien, over twee broers wonend in een boerenkrot te midden van het vee. Dan wordt één van de broers ziek. De stront spatte van het scherm in deze soms harde, maar zeer komische aflevering. Aanrader. Ga alvast sparen voor een video als je die nog niet hebt.
tip: Diana, Pim

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.