nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

In de media

Vandaag gaat Annie MG Schmidts musical ‘Foxtrot’ opnieuw in première. De hoofdrollen voor deze nieuwere, wat aangepaste versie zijn voor Paul de Leeuw, Sanne Wallis de Vries, Jenny Arean en Carice van Houten.
NRC Handelsblad sprak met Paul de Leeuw.
Ik wilde Willem Nijholt worden
De kaartverkoop loopt in ieder geval prima, meldt het Rotterdams Dagblad.
Jeugd dromt naar Foxtrot
De reeds eerder gelinkte officiële site, www.annie-mg.com ligt er op het officiële adres met enige regelmaat uit. Op www.anniemg.com werkt het vooralsnog wel. Ook hebben we inmiddels het cabaretwerk van Schmidt gevonden. Vreemd genoeg niet in de werk-, maar in de huiskamer..
cabaretwerk
De presentatie van de jazz-cd van Trio Bas van Lier was op 9 september j.l. een lichte deceptie. Deels door de vreemde communicatie van de platenmaatschappij. Eerst zou het een jazz-cd van Teeuwen zijn. Hij bleek twee nummers te zingen. In een gecorrigeerde persbericht stond dat Raoul Heertje de presentatie in Toomler voor zijn rekening zou nemen. Heertje wist van niks. En Teeuwen? Die zei af. BN/DeStem heeft een matige recensie van ‘One for my baby’, waar de promotie als ‘verneukeratief’ gekarakteriseerd wordt.
Hans Teeuwen
Journalist Ton Ouwehand sprak met Brigitte Kaandorp over de onlangs uitgekomen cd-box en haar programma ‘Badwater’. Het artikel is na te lezen in zowel De Gelderlander als de PZC:
‘De zaal aan een soort draadje’ (Gelderlander)
Dan denk ik: wat een raar wijf (PZC)
Sommige artikels zijn een beperkte tijd benaderbaar

Categorie: In de media | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.