nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

In de media

De Arnhemse Courant en De Gelderlander schrijven beide (is hetzelfde artikel) over de negende editie van Open Podium Amphion. Het bleek een spannende finale waarover de meningen weer eens flink verdeeld waren. Volgens de vakjury won de Betuwse cabaretière Astrid Izelaar, maar de pers-en publieksjury kozen beide voor de groep Stern, vier jonge jongens uit Doetinchem en Duiven die werden geprezen om hun mooie zang.
De 44-jarige Izelaar is ook naar eigen zeggen een laatbloeier en speelde haar programma ‘De Knikker’. "Een programma met een lach en een traan, met sketches en met liedjes. Vreemd genoeg vals gezongen," aldus de recensent.
Vals zingen en toch Open Podium winnen
Betuwse babbelaar wint Open Podium
Henk van Gelder van NRC Handelsblad is laaiend enthousiast over de musical ‘Foxtrot’ met o.a. Paul de Leeuw en Sanne Wallis de Vries: "Foxtrot is door en door Nederlands op zijn allerbest, ook in deze nieuwe uitvoering. Het tintelt van de grappen, het zingt en het swingt, en het zindert van het vele dat erin wordt gezegd. Het zou, tussen al die concurrenten, een hit van jewelste moeten worden."
Nieuwe versie Foxtrot zindert en swingt
Het Algemeen Dagblad belicht de veelzijdigheid van de heren van NUHR en sprak met hen over hun nieuwe cd ‘Zinloos genieten’, de studententournee en televisiewerk.
NUHR kan niet stilzitten
Sommige links zijn beperkte tijd benaderbaar

Categorie: In de media | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.