www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

HH Zondag en Heertje vs Rogmans

Onlangs was Hanneke Groenteman te gast in de talkshow van Toomler waar ze HH Zondag, het tv-programma dat ze samen met Paul Haenen presenteert, een grote mislukking noemt. Deze en meer gepeperde citaten werden opgetekend door Dolf Rogmans, chef mediaredactie bij de Geassocieerde Pers Diensten.

Dit tot grote woede van Raoul Heertje, die in zijn column fulmineerde over de actie van Rogmans. Het gesprek had volgens hem binnen de muren van Toomler moeten blijven. “Rogmans maakte, bleek de volgende dag, stiekem aantekeningen voor een ranzig krantenstukje. Beetje luisteren, beetje accenten verleggen, beetje liegen en het stukje over de bekende vrouw was klaar. (…) Grootste wens? Dat Bin Laden wordt gearresteerd met het adres van Rogmans in zijn portemonnee.”

Tonie van het weblog Tonie’s kladblok schreef erover, met reacties van Heertje onder het artikel.
Tonie.net: Heertje versus Rogmans
Groenteman sabelt eigen programma neer
Heertje: Rogmans

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.