www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Elders op het web

Hoewel de redactie -door overlast van al te monarchistisch ingestelde collega’s en kantinepersoneel- blij zal zijn als Die Twee eindelijk op Huwelijksreis zijn, levert Het Huwelijk ook aardige dingen op. Schemer (alias Arjen Lubach, bekend van de parodie ‘Jelle’ en nu lid van improv-groep Op Sterk Water) maakte het aanstekelijke nummer ‘De receptie’, waarin Willem zich uitleeft op de keyboards. ‘De receptie’ is gratis te downloaden op de site:
Schemer.nl
tip: Rene
Ook heel aardig is de Trixmix van carnavalsvereniging Pils.
Trix-mix (5 mb)
Zie de site voor een kleinere versie
www.trixmix.nl
tip: Marco

Categorie: Elders op het web | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.