www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maarten van Roozendaal

In de maanden maart en april wordt het feest. Eva Bauknecht, Maarten van Roozendaal en Egon Kracht nodigen u uit in de Roode Bioscoop. Twee maanden lang liedjes, muziek en toneel in een kleine, intieme locatie te Amsterdam. Naast een café chantant onder de noemer ‘Maarten van Roozendaal en noem het maar Vrienden’, zijn er o.a. een flamencokoor, wereldrepertoire, optredens van kleinkunstduo Kleine Krokodil en brengen Van Roozendaal en Egon Kracht spelen ‘De samenvatting’, met repertoire uit de vier voorstellingen tot nu toe.
De Roode Bioscoop is een piepklein theater aan het Haarlemmermeerplein in Amsterdam.

Voor meer informatie:
www.maartenvanroozendaal.nl/roodebioscoop/

Van Roozendaal is op 3 maart te gast in het tv-programma Copyright Mens waarin wekelijks bekende Nederlanders worden bevraagd op hun onbekende kant; drijfveren, persoonlijke keuzes, geloof of ongeloof. Met Van Roozendaal praat presentatrice Annemiek Schrijver over verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, de dood en het leven. Maar ook over mensen observeren op de camping en vliegen boven de wolken. Nederland 1, ongeveer 16.20 uur
www.ncrv.nl/copyrightmens

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.