nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zoishettoevalligooknogeseenkeer

Vanavond besteedt het tv-programma ‘Andere Tijden’ aandacht aan ‘Zo is het toevallig ook nog ‘ns een keer’, het geruchtmakende satirische programma van Dimitri Frenkel Frank, Mies Bouwman, Rinus Ferdinandusse, Peter Lohr en Joop van Tijn. Bouwman wiens gezin destijds door haar medewerking werd lastig gevallen, ondermeer door ronduit smerige brieven van fundamentalistische christenen, geeft commentaar, samen met collega’s van vroeger. Daarnaast zijn er vergeten fragmenten. Het programma bracht ook de legendarische sketch Beeldreligie, waarin de adoratie voor het televisiescherm werd vergeleken met het geloof.
Nederland 3, 20.30-21.00 uur.
www.vpro.nl/anderetijden

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon