www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jongerentheaterdag

Op zondag 17 februari 2002 van 13.30 – 22.00 uur vindt in schouwburg Kunstmin in Dordrecht de 32e editie van de Jongerentheaterdag plaats. Deze dag wordt georganiseerd door bureau Kunst & Cultuur van PJ PARTNERS in samenwerking met de Popunie.

Deze dag is met name bedoeld voor programmeurs van jongerencentra, buurthuizen en kleine theaters, maar ook interessant voor organisatoren van festivals en voor het onderwijs. Verder is iedere geïnteresseerde welkom. Er zijn meer dan 25 optredens van nieuwe acts op het gebied van theater, cabaret, muziek, dans, straattheater en variété die ook geschikt zijn voor jongeren.

Zie voor het volledige programma de website:
Jongerentheaterdag

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.