www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

25-jarig ‘Leids’ viert feest in Carre

Het VARA Leids Cabaret Festival bestaat volgend theaterseizoen 25 jaar. In het kader hiervan brengt Harry Kies Theaterprodukties een grote cabaretproductie uit met bijdrage van zoveel mogelijk ex-finalisten.

De volgende cabaretiers zullen zeker van de partij zijn: Jack Spijkerman (Dubbel & Dwars), Erik van Muiswinkel (Zak & As), Lebbis & Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Kees Torn, André Manuel en vele anderen. Regie: Willem van de Sande Bakhuyzen. Iedere avond is anders, omdat er iedere avond verschillende cabaretiers zullen meedoen.

Try-outs zijn er op 28 en 29 maart 2003 in de Leidse Schouwburg, waarna het gezelschap van 1 t/m 6 april 2003 het Carré Theater te Amsterdam bespeelt.  Losse kaartverkoop start eind augustus 2002, via Kassa/Bespreekbureau Carré : 0900-2525255 of Uitlijn : 0900-0191.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.