nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Wat sterren vertellen

Teleac/NOT zendt onder de naam ‘Wat sterren vertellen’ een serie uit van twaalf vertellingen waarin de namen van de sterrenbeelden worden verklaard. De twaalf vertellingen worden gebracht door bekende mensen in het theater. In de vierde aflevering is Bram Vermeulen de verteller en in de negende aflevering Bruun Kuijt (Echte Mannen).

De serie is voorzien van een fraaie website waarop de afleveringen in realvideo-formaat volledig te bekijken zijn. Niet alle afleveringen zijn al beschikbaar via de site, maar een beetje creatief surfen helpt.
site ‘Wat sterren vertellen’

Aflevering 4, met Bram Vermeulen
smallband, voor langzame verbindingen
breedband, voor snelle verbindingen

Aflevering 9, met Bruun Kuijt (Echte mannen)
smallband, voor langzame verbindingen
breedband, voor snelle verbindingen

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.